Grapefruits vrea 0 vizite

Mi-aş dori ca mâine şi întotdeauna să am ZERO vizite, cu o singură condiţie: ca cei care dau click pe blogul meu, să îşi motiveze absenţa printr-o vizită la bancă, unde să doneze un Ron pentru cauza ➡ ACEASTA. Cu o floare nu se face primăvara, dar Ron cu Ron poate salva o viaţă. “If anyone saves a life, it shall be as though they have saved the lives of all humanity.”

10 thoughts on “Grapefruits vrea 0 vizite

 1. Sper ca David sa se insanatoseasca.
  In asemenea cazuri mi se clatina credinta(deja slaba) in Dumnezeu….
  De ce trebuie sa indure asa ceva un copil?
  stiu ca o sa sune aiurea si poate nu era cazul la acest articol, insa moneda Romaniei e leul, nu Ronul… te rog, nu si tu! deja nu mai pot, ca foarte multi in jurul meu folosesc ron in loc de leu.

   • e gresit! pe orice site ai intra, ai sa vezi ca moneda oficiala a Romaniei e leul. prostia asta cu ron se intampla de la leul “greu”.
    inainte, se folosea doar la banci ROL (romanian leu sau cam asa ceva, cred) insa acum vad peste tot preturi exprimate in ron, ceea ce e o prostie ca eu nu am de unde sa le dau lor roni, ca pe banii mei scrie leu/lei.
    ca leul te duce pe tine cu gandul la animal e alta treaba…
    ar trebui sa te multumesti ca nu stai in botswana 🙂

    • Eu m-am obişnuit foarte greu cu banii româneşti- mari, de nu-mi încăpeau niciodată în portofel. Credeam că o dată cu tăierea zero-ului, i s-a schimbat şi denumirea, din leu în ron.

     Cum o fi, numai să FIE

 2. ROL şi RON au fost numele leu-ului în perioada de tranziţie, când se foloseau în paralel ambele “monede”. Acum, este stupid să spui RON pentru LEU. RON se mai foloseşte NUMAI în cadrul operaţiunilor bancare, ca prescurtare, codificare, a leului, moneda naţională României, pentru că nu se mai foloseşte ROL.
  Din păcate, nu am nici LEI, nici RON. Astăzi, am fost la un amic şi mi-am fiert o pungă de paste făinoase (să nu mă spuneţi medicului diabetolog!). Până marţi, când … sper să sosească ceva lei sau roni sau … orice!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s