Over and over…

“Vorba lungă, sărăcia omului”– spune proverbul. Şi anul acesta, ca şi în alţi ani, oamenii care nu cred în Valentine’s Day, au scris despre Valentine’s Day. Eu cred că, atunci când nu îţi pasă- nu îţi pasă, dar asta e părerea mea, desigur. Alex, de altfel, crede că: -Exista mai multe genuri de contestatari ai Valentine’s Day, printre care “Nationalistul”, “Invidiosul” si “Nepasatorul”.

Şi, pentru că februarie e lună scurtă, abia aştep să vină 8 Martie- ca să citesc acelaşi lucru: femeia ar trebui să fie iubită şi respectată în fiecare zi, florile şi cadourile nu trebuie să fie cumpărate doar la ocazii, femeile au ziua lor, iar bărbaţii nu- ceea ce e o discriminare.

Ieşim şi facem grevă, dansând dansul pinguinului, nu aprobăm sărbătorile străinilor, iar de 1 Decembrie suntem antinaţionalişti. Mi-aş dori, cum spunea Benjamin Franklin: “-A place for everything, everything in its place.”

Advertisements

6 thoughts on “Over and over…

  1. Grapes, in principiu eu sunt impotriva prostului gust si a felului in care se face marketing pe baza acestei sarbatori…produsele sunt atat de chicioase 🙂

    Si mai este si felul in care se transforma totul in motiv de barfa, fie ca e la coafor sau bere. De fapt, nu sarbatoarea e de vina, ci oamenii care o bagatelizeaza in fel si chip 🙂

  2. Eu de fel am ceva cu toate sărbătorile astea :))) Lumea înțelege din ele că atunci trebuie să fie altfel iar în restul anului au o scuză 🙂 Prea se comercializează sentimentele.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s