Dacă ar şti…

Când te despărţi de cineva, ai regretul acesta (nu în toate relaţiile)- că n-o să ştie niciodată cât de mult îl iubeşti defapt, că nu i-ai arătat cât de mult înseamnă pentru tine, că tu şi doar tu eşti potrivită pentru el şi că nici o alta n-ar putea să îl facă mai fericit decât ai putea tu.

Uneori, nici dacă ar şti toate acestea, n-ar mai conta- pentru că nu dragostea ta e de vină, ci dragostea celuilalt. Niciodată, dar niciodată, oamenii nu pleacă pentru că le e bine, chiar dacă le este bine, din punctul tău de vedere.

E un tren greşit pentru ei, chiar dacă duce spre Paris. Dacă ar şti… Ştie. Cred că vrem să ştim când nu mai suntem iubiţi- pentru că dacă suntem iubiţi, ne dăm seama. Eu îi înţeleg şi pe cei care pleacă- nu e uşor să pleci, mai ales când eşti iubit şi dorit… Şi? Nu poţi fi cu toţi cei care te iubesc. Nu toate iubirile îţi fac bine…

Advertisements

10 thoughts on “Dacă ar şti…

  1. Era o vorbă ”dacă celălalt nu te iubește exact așa cum vrei nu înseamnă că nu te iubește din toată inima lui”. Ar mai merge și reversul medaliei ”dacă tu crezi că îl faci pe celălalt fericit nu înseamnă că și el crede același lucru”.

  2. E greu cu iubirea asta, fie ca este impartasita sau nu. Daca cel de langa tine nu te iubeste desi tu il iubesti din toata inima ti se pare nedrept si incepi sa iti cauti vini pe acre cel mai probabil nu le ai doar ca sa te aprecieze.
    Daca te iubeste si nu il iubesti tu, nu intelegi de ce insista sa va vedeti, sa fie cu tine, etc, totul ti se pare lipsit de sens si continut.
    Si daca te iubeste si nu se poarta cum te astepti, nu inseamna ca te iubeste mai putin decat crezi, pur si simplu ii e greu sa ti-o arate tot timpul sau nu stie cum sa o faca.

    PS: Nu cred ca mai e un secret ca imi place mult cum scrii. De maine ai o leapsa la mine pe blog, daca iti place subiectul.

  3. ce ai scris tu aici se potriveste cu subiectul filmului “Blue Valentine” – Niciodată, dar niciodată, oamenii nu pleacă pentru că le e bine, chiar dacă le este bine, din punctul tău de vedere.

  4. E si mai rau cand nu iti dai seama ca iubesti. Vb aia.. nu stii ce ai avut pana nu ai pierdut. Si totusi, nu pleaca nimeni de prea mult bine..

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s