Călătoria prin blogroll- numele e o destinaţie?

Îmi place să umblu din blog în blog- mi se pare cea mai bună modalitate de a descoperi oameni noi. După ce comentez sau citesc un blogger, trag cu ochiul la blogroll-ul lui şi aleg, la întâmplare, 2-3 nume. Te atrage nickname-ul sau numele real al unui blogger?

Advertisements

30 thoughts on “Călătoria prin blogroll- numele e o destinaţie?

 1. Numele real. De altfel incerc sa-mi pastrez bloggroll-ul curat. Cu nume cat mai simple. Dar na, conteaza si dorinta celui ce are blogul..cum vrea sa apara in lista altora.

 2. depinde. uneori te poate atrage numele real, alta data te poate atrage un nickname inspirat. nickname-ul, daca e ales cum trebuie, poate atrage. insa daca e o chestie plictisitoare.. treci peste.

 3. in general, nicknamurile sunt mai interesante daca sunt alese cu cap 🙂 sunt sigur ca mai nimeni nu stie ce inseamna al meu 😛

 4. Eu iau tot blogroll-ul la rând. 😆 Și așa pagina mea e plină de taburi deschise, mai mereu. Ce mai contează uneori 30 în plus. 😆
  Cred că de multe ori nici nu sunt atentă la nume; poate sub forma să nu intru pe un blog pe care deja îl știu…

 5. daca intru pe un blog cu bun gust sunt convins ca am sa gassesc in blogroll acelasi tip de bloguri si iau la intamplare. ma feresc insa de nickname-uri bizare.

 6. un comentariu interesant ma poate face curios … iar apoi, dupa ce am citit mai multe texte pe un blog, decid daca el ramane la bookmark-uri sau va fi sters de acolo.

 7. Depinde ce nume porti. Ion Ionescu e un nume comun si atunci ar putea alege un nickname, nu pentru ca numele lui ar fi banal ci pentru ca ar mai fi alti 500 de indivizi pe care îi cheama la fel. E posibil sa fiu subiectiv, dar aleg nickname-ul, de cele mai multe ori.

 8. Eu de obicei,
  dacă vizitez un blog bun, care nu promovează nimicuri și banalități…iau blogroll-ul la rînd, astfel verific gusturile „stăpînului” blogului pe care sunt și îmi fac concluziile necesare,
  plus că mai găsesc alți oameni interesanți, prin urmare dau busna și în lista lor de preferințe.
  Eu asociez blogroll-ul cu o „carte de vizită” a unui blog (nu înseamnă că un blogroll doldoră de personalități mega-giga-extra atîrnă mai greu, de obicei verific atent calitatea „produsului„ nu cantitatea s-au proveniența)
  Nu știu dacă e neapărat cea mai bună metodă de a face un portret-robot al unui blogger…dar de obicei nu dau greș:)

 9. Nickname-urile poate iti sar mai repede in ochi…. sau denumirile funny. Eu am optat pentru o denumire clasica, pentru blogul meu, care sa ma reprezinte… insa majoritatea bloggerilor pe care ii citesc, au nickname-uri.

 10. Eu am ajuns la tine din blogroll-ul meu. Tu doar de pe comentariul meu poți ajunge fiindcă-n blogroll-ul tău lipsesc. 😀

 11. Hmm … tind să fiu de-acord cu Paul Roman, într-adevăr, numele ingenioase parcă sar în evidență. Păi dacă vedeam într-un blogroll Grapefruits, pac, săream !, dar dacă era M. C. … :))))) :P:P:P

 12. Eu vreau sa imi schimb nickname-ul meu..a fost o greseala de la inceput,nu am stiut ca va aparea si la http..de..incepator,ce sa-i faci. Nu ma caracterizeaza deloc si cred ca mai sunt destui ca mine..
  Cu ocazia asta,ca tot ai mai explicat tu pe aici..poate exista vreo solutie de schimbare ca sa mi-o explici si mie,cum o faci tu de obicei,pe intelesul tuturor! :))

 13. La fel fac si eu, ma atrage mai mult denumirea blogului…numele nu-mi spune mai nimic de cele mai multe ori, pot fi 10 anca sau alte nume,numele blogului este unic de cele mai multe ori …

 14. Ma atrage un nick inspirat. Dar, de obicei ma uit dupa comentarii si astfel mai ajung pe alte bloguri decat cele arhivizitate. Extrem de rar insa…blogrollul meu imi ocupa tot timpul.

 15. Fiecare actioneaza diferit, in functie de personalitatea lui.
  Citesc comentariile pe blogurile prietenilor si acolo unde simt ca persoana are ceva de spus, ca in spatele gravatarului sau nicknamului se contureaza profunzime, frumusete, sinceritate…dau click! 😀

 16. Depinde de momentul in care ma uit prin blogroll-ul cuiva. In general ma atrag denumirile haioase si/sau interesante. Desigur, conteaza si tema blogului respectiv. Una este ‘Fizica cuantica ‘ , alta ‘Retete de prajituri’ :)) (cea din urma suna mai ‘delicios’ 😀 )

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s