Ce faci când…?

…dar ce faci când te apucă dorul? Căci dorul n-are ură, nici control, nici uitare. El nu ştie decât un singur lucru, că îi lipseşte ceva; şi uite aşa, te chinui, întrebându-te ce face celălalt, unde este, cum se simte, dacă se gândeşte la tine.

Poţi să urăşti, să plângi, să înjuri, să crezi că ai trecut peste şi să te trezeşti că îţi lipseşte celălalt atât de tare încât nu-ţi pasă că faci o greşeală: pui mâna pe telefon şi îţi hrăneşti dorul, cu un sms, cu un apel, cu o căsuţă vocală. Ce faci când ţi-e dor de cineva pe care ai crezut că n-ai vrea să-l mai vezi niciodată?

Advertisements

25 thoughts on “Ce faci când…?

 1. Greu de spus, cred ca pe moment te lasi purtat de val si iti ” hranesti dorul” asa cum ai spus tu insa, dupa aceea incepi sa regreti ca ai actionat din impuls…

 2. Dar ce faci atunci când te apucă pofta de ceva bun sau pofta de ceva de care n-ai mai mâncat de mult? E cam la fel ca și faza cu dorul :))…

 3. @ Peach…..da dor si doina, sunt ale noastre 🙂
  Grapes, din fericire inca nu mi s-a intamplat asta, sper ca e un termen limita si l-am depasit 🙂
  Ce faci? Te gandesti ca viitorul va fi si mai superb pentru ca meriti asta si incerci sa zambesti. Ba nu, reusesti sa zambesti 🙂

 4. de doina nu stiam :d ce-i drept niciun strain nu i-ar putea macar intelege rostul/sensul 🙂

  iar intrebarea ta grapefruit.. ce faci in legatura cu asta? eu cred ca poti cauta cu inversunare un alt “obiect” asupra caruia sa-ti reversi dorul. unul brand new. uneori merge,alteori e zadarnic… fiecare cu norocul lui. sau sa-i zic soarta ?

 5. asteapta o ora, doua.
  daca dupa o ora si jumatate impulsul ala este la fel de puternic ca si inainte & mai ales poti aduce argumente pro mai puternice decat contra, atunci poate nu este atat de rau sa ii dai sms. dar e important sa gandesti posibilele outcome-uri.

  • Da.. se duce si dorul corect. Faza e.. dupa CAT TIMP ? Am auzit de cazuri in care dorul tinea lejer si 6-8 ani.. si asta era gen iubiti.

   Nu gen.. i-a murit fratele sau mama. (DF)

 6. depinde care dor, român(esc) sau englezesc?…ăla român(esc) arde și mistuie… celălalt doar vine stă si pleacă…

 7. Oi fi eu mai norocos dar nu îmi amintesc să mi se fi făcut vreodată dor de cineva pe care credeam că n-am să mai vreau să o/îl văd vreodată. Cred că ar fi un sentiment tare ciudat…

 8. Subscriu, te asezi frumos intr-un colt linistit (sau zgomotos, sa nu te apuce singuratatea si de aici si dorul – cred ca asta e cazul multora dintre noi) si astepti sa treaca.
  Uneori e nevoie sa cedezi impulsului, sa faci greseala de a trimite sms-ul, de a apela pe acel/acea cineva. Asta doar pentru a putea realiza inca o data ca totusi distanta era mai buna, ca totusi nu vrei sa mai vezi persoana aia prea curand (true story, as Barney would say 🙂 )

 9. Nu sun, nu sun, nu sun… inving si dau telefonul la o parte, deschid fisierul cu poze si ma uit la pozele cu noi doi..si plang… dupa o ora imi trece 😀 ( asa faceam atunci)

 10. e greu sa te lupti cu dorul.La inceput castiga detasat, dupa un timp o sa incepi sa gandesti cu capul si nu cu inima:P…singura solutie e sa stai cat mai departe de telefon/pc pt a nu il contacta.

 11. satisface-ti dorul…depinde, iti e dor de persoana in cauza sau de ceea ce-ai trait cu persoana respectiva…depinde cine este aceasta persoana! e ca la ciocolata, ti se face dor dar stii ca iti face rau,mananci?

 12. Daca poate exista vreo impacare.. nu te infrana.

  Daca nu mai poate fi vreuna.. poate ca-i mai bine sa te abtii.

 13. Nu cred ca exista lucru care sa ma macine mai mult decat lupta dintre “a face ceea ce trebuie” si “a face ceea ce simt”. Si ma scoate literalmente din minti momentele in care dau inapoi exact din cauza cretinului astuia de dor. Dor de ce? Pentru ca daca ai ajuns sa iti fie dor intr-o astfel de ipostaza, n-ai ajuns din prea mult bine! Dar asa curva e inima asta, so… eventual bagi un distonocalm si astepti sa treaca ;))

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s