Bun sau rău?

Dacă o persoană pe care o iubeşti, se poartă foarte frumos cu tine, în proporţie de 60% şi foarte urât, în proporţie de 40%, rămâi sau nu cu ea?

[Poza: lvlitza]
Advertisements

10 thoughts on “Bun sau rău?

  1. Greu de spus în teorie. Depinde ce anume formează acel 60% și depinde ce formează acel 40%. Poate să se poarte bine 99% dar să aibă 1% care să fie ceva foarte grav și să fie ceva de la temelia relației.

  2. daca il iubesti…ah il iubesti…:) mna nu stiu…asteapta pana ajungi sa vezi ca-ti face mai mult rau decat bine…auzi grapefruits, am o intrebare:-?? de ce nu ne intoarcem la vechiile relatii si preferam sa incercam altceva nou decat sa innodam vechi noduri? adica si eu am preferat sa caut altceva decat sa incerc sa ma impac cu primul baiat pe care-l iubeam, dar a fost acum mult timp, cel putin 2 ani:-J si iti dai seama…sentimentele s-au dus, dar ma intrebam, de ce preferam altceva nou? adevarul e ca actualul e undeva la 100 km de mine…si imi e inima disecata…si mna…tu ce spui?

    • uite un exemplu. Să zicem că el/ea sunt foarte atenți, grijulii, nu sunt geloși, ce să mai…perfecți, dar unul din ei are o problemă: fidelitatea. Să zicem că într-un cuplu el e cam afemeiat și nu poate să se stăpânească să nu înșele cu toate că ține la prietena lui. Am cunoscut cazuri. Sau ea e o nimfomană. Am cunoscut un caz după ce s-au căsătorit el nu făcea față cererilor soției. I-a luat și jucării erotice dar tot își înșela soțul. În rest ea era foarte okay. Gospodină și etc etc. Au divorțat într-un final. Cum spuneam: poate 99% e bine și acel 1% e o problemă foarte gravă.

  3. Atata timp cat iti face mai mult bine decat rau si pentru ca numai lapte si miere nu se poate sa curga intotdeauna o sa inveti sa ierti si sa treci peste.Daca te iubeste o sa realizeze unde anume a gresit si exista posibilitatea sa se indrepte si ca procentul de bine sa creasca.Asta se intampla in timp, cu m se spune dai timp timpului :)!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s