Simplu

Am învăţat în ultimele 2 luni (sau 2 ani?) că oamenii nu se schimbă, dar sentimentele- da. Şi e de ajuns. Pentru că, dacă nu mai iubeşti omul- nu mai contează că nu se schimbă. Dacă omul îţi arată că te iubeşte- îl vrei aşa cum este… Simplu.

Advertisements

14 thoughts on “Simplu

 1. Cu prima afirmatie sunt de acord… cu a doua as fi fost de acord pana acum ceva timp, insa parerile mi s-au schimbat. De fapt nu stiu ce sa mai cred… dar uneori iubirea nu este tot. Si a trebuit sa mi-o iau rau de tot ca sa ajung sa-mi dau seama de asta.

 2. La inceput vrei sa-l modelezi dupa placul tau, asa vrem toti numai ca nu se intampla sa fie usor.Pe masura ce trece timpul ajungi sa-l accepti pe cel de langa tine asa cum este si realizezi ca-l iubesti pentru ceea ce este nu pentru ceea ce ai vrea tu sa fie si ca daca se va schimba probabil n-ar mai fi persoana de care te-ai indragostit…spun asta dupa aproape 7 ani de relatie…:)

 3. De aceea eu cred ca este important atunci cand incepi o relatie sa incerci sa ii cunosti defectele partenerului, nu doar calitatile.
  Daca omul te iubeste, nu trebuie sa se schimbe dar trebuie sa realizeze ca are langa el pe cineva pe care ar fi bine sa il trateze cu respect pentru a nu-l pierde.
  In general barbatul vrea sa fie liber, sa te iubeasca, sa ai grija de el, sa ii faci un copil, sa ai grija de tine, sa iti faci timp sa ii arati ca il iubesti si doar atat.
  Depinde de noi ce limite stabilim in relatia noastra. Eu am realizat lucrul asta dupa 10 ani de relatie si am hotarat sa devin putin mai importanta pentru mine pentru ca eu sa pot fi impotanta si pentru el.

 4. aveai un post precum ca specifici sursa si ca cei care nu vor specifica nu ii mai citesti si tot asa. te cam contrazici pe tine din pacate. aici unde e sursa? 🙂 sau ar trebui sa nu te mai citesc ca nu ai specificat sursa la poza?

  • Am specificat că unele poze le am de acum 2-3 ani în calculator şi nu mai am sursa şi am mai specificat că o să pun sursa de câte ori o să am ocazia- nu mă contrazic. Dacă bloggerii pe care îi citesc o să facă la fel, nu înseamnă că n-o să-i mai citesc doar pentru că din 10 poze, n-au pus sursa la 2-3. Până la urmă, e alegerea mea de ce nu mai citesc anumiţi bloggeri aşa cum e alegerea ta să nu mă mai citeşti pe mine, din orice motiv îţi doreşti.

   Cred că s-a generalizat ideea pe care am vrut să o exprim şi s-a înţeles altceva decât mi-am dorit.

   • S-a inteles exact ceea ce ai vrut sa se inteleaga. Zici ceva…bati cu pumnul in piept ca tu nu, cand de fapt tu da. Zici ca cei care nu vor specifica sursa ii stergi…si eu care credeam ca ai ditamai blogrollul ca chiar ii citesti pe oamenii aia, cand de fapt fac pariu ca jumate nu ii citesti. 🙂
    trist mai. te contrazici cu tine la multe.

    • Citez: “Intenţionez ca, de azi înainte, să pun sursa la fiecare poză pe care o folosesc pentru posturi şi, mai mult de atât, să refuz să citesc, să mai comentez şi să mai păstrez în blogroll bloggerii care nu fac asta, la rândul lor. “

     • A mai spus de asemenea: “Şi eu am poze salvate de acum 2-3 ani în calculator. N-o să stau să caut acum sursa- e imposibil. Asta nu înseamnă că o să fac din asta o scuză pentru viitor. Cum spuneau addicted şi creve, unele surse sunt greu de precizat, de exemplu când luăm imaginile de pe mail sau torrente.” Aşa că relaxează-te.

     • Baby R: te sfătuiesc să faci pariuri care îţi aduc câştiguri. Nu îi citesc pe toţi din blogroll, aşa cum nici toţi din blogroll nu mă citesc pe mine- nu cred că este o crimă în a alege să citesc ce vreau şi ce îmi place. Dar asta nu înseamnă că citesc jumătate, 3 sferturi sau tot.

      Am ales să pun sursa pozelor pentru mine, pentru conştiinţa mea. Unele hotărâri, cer măsuri extreme. Bineînţeles, asta nu înseamna ca toţi să creadă sau să facă ca mine. Aşa cum nici eu nu vreau să fac ca alţii, dacă nu sunt de acord cu principiile şi valorile lor.

      De unde ştii că poza nu-mi aparţine, înainte de a judeca? (nu-mi aparţine, dar ca idee, sper să înţelegi ce vreau să spun)

      O să continui să citesc şi să comentez oamenii care îmi plac, indiferent că îi am sau nu în blogroll. O să continui să am principii şi o să încerc să le respect, atât cât pot.

      De când am făcut anunţul, poza aceasta e singura fără sursa, ca să înţeleagă lumea că nu sunt o extremistă şi nicio perfecţionistă, dar pe viitor vreau să schimb asta şi asta mi-am dorit şi de la ceilalţi bloggeri.

      Pentru mine contează ideea în sine, de încerca ca de acum înainte să pun sursa, ca să mă ştiu cu conştiinţa împăcată. Daca n-am să pun sursa, sunt prima care o să mă critic, fără să mă mă judece cineva care nici măcar atât nu face şi nici nu intenţionează să schimbe ceva…

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s