Întrebare din WordPress: Pot să ataşez fişiere Word şi PDF?

Vă întrebam ➡ AICI cum pot salva imaginile din prezentările Power Point, pentru că aveam câteva primite pe mail şi vroiam să folosesc informaţiile de acolo şi pe blog. Cu ceva timp în urmă, am salvat ➡ Portocala mecanică, de Burgess Anthony, în format Word, de pe blogul ➡ Inutzei13.

Pentru cine vrea să ataşeze fişiere Word sau PDF în posturile de pe blog, trebuie să ştie că există funcţia respectivă, reprezentată de o steluţă, lângă celelalte funcţii de încărcare şi înserare. Menţionez: după ce ai uploadat fişierele şi ai publicat postul, documentele Word se salvează automat, printr-un simplu click, iar fişierele PDF se deschid în altă fereastră. Am ataşat poza de jos, ca să fie mai explicit cum poţi încărca fişiere Word şi PDF pe blog:

Mulţumesc Inutzei13

Advertisement

5 thoughts on “Întrebare din WordPress: Pot să ataşez fişiere Word şi PDF?

  1. trebuie sa mai spun ceva aveti grija ca documentele sa fie in format DOCUMENT WORD
    uitati-va la document si daca ii in alt format deschide-ti documentul da-ti File-Save As si la tipul documentului Document Word
    numai apoi il puteti incarca pe blog

  2. buna, am nevoie de ajutorul vostru….mi-am facut un blog, vreau sa vand o carte, cum fac ca sa-mi apara butonul buy in pagina , mentionez ca am facut cont pe paypal, si atunci cand cineva doreste cartea, dupa ce o cumpara sa o poata dowload direct?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s