Avertisment: filmuleţul îţi poate rupe sufletul

Filmuleţul este şocant, cred că undeva, în subconştientul meu, mi-am refuzat mereu să cred că există astfel de părinţi. Pe mine părinţii nu m-au pedepsit niciodată prin violenţă sau privaţiuni de la mici bucurii, cum ar fi joaca, desenele animate sau prăjiturile.

Mă întrebam chiar câteodată cum de am scăpat aşa ieftin (nu pentru că aş fi fost un copil problemă, dar spartul geamurilor era pe atunci o năzbâtie pentru care îţi cam tremurau chiloţii de frică.)

Advertisements

18 thoughts on “Avertisment: filmuleţul îţi poate rupe sufletul

 1. Cu greu mă pot abţine să nu vorbesc urât şi asta doar pentru că îţi respect blogul, dar femeia aia nu poate fi numită mamă. Şi ce este mai trist este faptul că mai sunt atâţia copii abuzaţi de părinţi dar care nu au norocul să fie filmaţi pe ascuns de o soră şi daţi la Tv…

 2. Pfoa, ma infioara filmuletul asta:|. Daca as fi putut l-as fi scapat pe baietel din mainile vrajitoarei, nu asa se educa un copil. In rest, sunt total de acord cu mazgalica.

 3. Cand eram mici, vecina il lega pe fiul sau de tevile din baie ca pedeapsa. Sau il scotea dezbracat pe scari. Si ne mai miram de ce unii adulti sunt asa “varza”. Pentru ca toate se trag din copilarie(vorba lui Freud). Trist ca Dumnezeu da copii unor astfel de oameni.

 4. Sunt oameni care nu stiu cum se mai suporta in pielea lor, ar trebui sa le fie scarba de propria fiinta.Nu poti sa te porti asa cu un copil, asta nu e educatie, este ceva de nedescris…Cred ca nu as fi lasat-o sa iasa intreaga din emisiunea aia, ar fi trebuit sa incerce si ea tratamentul aplicat acelui copilas, poate dupa nu ar mai fi fost asa inversunata…scorpie…

 5. Din fericire, asta nu e decat un show de televiziune, cu povesti de viata scrise si regizate pentru audienta. Gen “Schimb de mame” sau alte emisiune de-astea.
  Asta nu inseamna ca nu sunt destui parinti care recurg la cele mai salbatice metode de a-si “educa”, zic ei, copiii.

 6. femeia aia oare asa vede educatia, sau pedepsirea pentru diferite greseli maruntele?
  acel copil o sa creasca cu multe probleme pe cap si o sa fie un adult “defect”.
  ok, am inteles, mai greseste copilul, il mai pedepsesti cumva insa doar cat sa constienteze ca a gresit si pe cat posibil sa nu mai faca. Cate a indurat mititelul pentru niste banalitati, cand o face pozne mai grave ce ii mai face? nici nu vreau sa ma gandesc….

 7. Sincer, vreau sa dau timpul inapoi cu 4 minute. Nu pot sa cred ca exista in lume asa oameni.. Femeia aceea este pur si simplu bolnava. Eu unul, as baga-o in puscarie pe viata.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s