Introducere, cuprins şi încheiere

De câteva zile un gând nu-mi dă pace. Cel mai probabil nu am dreptate, dar nu pot să mă pun cu propriile gânduri, căci mă aleg cu dureri de cap. Aşa deci şi prin urmare: în mod general, cuvântul sex este asociat mai mult bărbaţilor, nu?

Pe de altă parte, eu cred că fetele au fantezii sexuale mai bogate decât bărbaţii, unele chiar transformate în realitate (cu sau fără bărbaţi). Problema mea (care nu e chiar problemă, nici măcar exerciţiu) este: de ce nu există comunicare în pat, ca să nu se ajungă la infidelitate? Sunt convinsă, în acest sens, că oamenii ajung să se plictisească înainte de a cunoaşte ceea ce caută.

Adică fetele au ce oferi, iar bărbaţii au ce primi. Dar pentru că nu se cere, nu se dă. Pentru că nu se vinde, nu se cumpără. Pentru că nu se discută, nu se ştie.

În concluzie: oamenii ajung să înşele în aceeaşi poziţie sexuală pe care o au şi acasă, iar scuza lor e că vor ceva nou. Adică, au plecat din mina de aur, în puţul cu argint. Zâng-zâng.

16 thoughts on “Introducere, cuprins şi încheiere

     • nu e prost (fiindca subliniaza importanta comunicarii), e doar prea superficial pentru tine: comunicare in pat nu exclude infidelitatea, doar o amana … sau, mai rar, o poate precipita.

      ca sa ating doar un aspect al problemei: oricine a facut sex macar odata stie cam ce simti inainte de a o face pentru prima data … si mai stie ca asta nu va mai simti decat cu ocazia altei “prima data” … si cuvintele, oricat de multe si maiestre ar fi, nu pot nega acel rationament logic. ergo: chiar daca locatia, patul, pozitia, etc. sunt aceleasi … diferenta e enorma, in bine sau in rau, da’ tot enorma.

 1. 1. Studiile spun ca dorinta feminina este ceva mai mare decat cea masculina.
  2. Nu imi place cliseul ca barbatul cere si femeia ofera. Ce este tampenia asta? In mod natural ambii parteneri aleg sa doreasca si sa primeasca sex.
  3. Comunicarea tine de educatie si de propria sinceritate.

 2. … tine de amandoi, acea comunicare. Daca sunt niste prosti… evident ca nu vor arata/spune ce isi doresc unul de la celalalt. Uneori femeia e mult prea “subtila”… atat de subtila… ca nici dracu nu-si da seama ce isi doreste, de fapt. Nici ea nu si-ar da seama…
  Iar barbatii? Hmm…sunt barbat… dar asta nu ma impiedica sa spun ca cei mai multi sunt niste animale proaste, care in loc sa puna mana pe o carte de masaj erotic plus una de Tao (sau orice de genul), se duc la “alte femei”. Amandoi au de oferit, insa amadoi sunt orbi, dintr-un anumit punct de vedere.

 3. Păi era altceva. Era altă persoană. Pentru unii diferența o face tocmai că au lângă o altă persoană, nu contează că nu e mai bună decât ce au, că e aceeași poziție, același pat.

 4. “În concluzie: oamenii ajung să înşele în aceeaşi poziţie sexuală pe care o au şi acasă,” – fain asta, mi-a placut… :)) De parca pozitia ar fi elementul care face diferenta…
  De ce inselam? Pentru ca, pur si simplu, ceea ce e nu ne sau nu ne mai multumeste… simplu, sec si trist.

 5. Treaba cu “daca el ar face, ea ar drege…”, “aurul e mai pretios decat argintul”, “sunt fraieri ca nu stiu sa comunice, fiindca astfel ar putea sa…” sunt de domeniul pildelor din carti. Niciodata nu va fi altfel. Sta in natura umana ca individul sa pofteasca, sa diversifice, sa faca lucruri negandite… Comunicarea ne uneste si lipsa ei ne desparte. Asa e de cand lumea si nici nu se va schimba vreodata ceva.
  Comunicarea e mai presus de aur si de argint. Gresesti mina cateodata, insa comunicarea poate salva situatia.

 6. cred ca asta tine de fiecare in parte…si de ce isi doreste de la partener..daca vrei o relatie bazata pe incredere si de durata(cel putin atat cat cei doi vor) trebuie sa spui ce vrei si ce iti place, cum iti place..nu sa astepti sa ghiceasca…k poate poate..si cred ca conteaza si felul in care unul din parteneri se simte in relatie..pentru k amandoi pot insela..nu doar barbatii..

 7. eu cred că dacă nu este comunicare între parteneri,oricât de puternică nu ar fi dragostea, atunci relația ajunge la un sfârșit…mai devreme sau mai târziu….

 8. Sa zic si eu ceva…comunicare maxima cred ca nu are absolut nimeni,nici nu stiu daca ar fi bine.Toti avem unghere numai ale noastre.De inselat…suntem diferiti.Cliseul cu toti inselam nu-i valabil.Eu nu mi-am inselat niciodata sotul,am 20 de ani de casnicie,nici n-o s-o fac.Eu nu-s prea geloasa,eu cred ca periculos e cand inseli cu inima,se zice ca femeile asa o fac.

 9. Nu exista reteta perfecta a unei relatii perfecte. Nu doar comunicarea este cheia unei relatii perfecte. Nu doar pozitiile trebuie schimbate pentru a tine treaza dorinta. Nevoia de a insela se naste dintr-o singura dezamagire. Daca s-a ajuns la aceasta, nu mai este cale de intoarcere. Exista doar compromis.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s