Poza zilei: Se caută inginer

Sunt curioasă, poate rezolva cineva problema de mai sus? Ideea e foarte bună, oamenii ştiu exact ce îşi doresc. În felul acesta au rezolvat şi problema interviului. Este destul de evident cine ia postul 🙂

13 thoughts on “Poza zilei: Se caută inginer

  1. Sau poate doar de cineva care-si doareste cu adevarat acel post, nu pot suna daca nu rezolvaa respectiva ecuatie.E foarta interesanta ideea, ceva de genul “Cat de mult iti doresti acest loc de munca?”

  2. Sa stii exact ce iti doresti implica si un risc – sunt lucruri pe care le poti descoperi la un om doar lasandu-l sa fie el nu incastrandu-l intr-un tipar – si poate pierzi mai mult asa… deci e cu dus dar si cu intors… in plus, fotografia de mai sus poate fi si o gluma, nu?

  3. mi se pare cel mai corect așa. Nu mai stai să pierzi timpul cu toată lumea și nu își mia pierd nici candidații timpul aiurea. Nu știu câte cifre au numerele de telefon în Anglia dar dacă au 7 cifre numărul ar fi 876.8000 sau dacă au 10 cifre 876.800.10 sau dacă au 12 cifre 01.876.800.10 sau 9 cifre 01.876.8000 :)))

  4. Buna ideea. Macar asa separam capra de varza. Dupa cum bine a calculat creve, numarul ar fi 01.876.8000 (cel putin, asa mi-a dat si mie) 😀

  5. ideea nu e noua. dupa revolutie, prin ’92 am vazut ceva asemanator la o firma din germania care cauta programatori. exemplul de acolo era insa mult mai complex, necesitand cunostinte aprofundate de C si PHP … da’ ideea era ca daca le trimiteai raspunsul corect pe email, abia atunci te chemau la interviu si astfel se asigurau din start ca nu pierd timpul aiurea cu cine nu stie cat au ei nevoie.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s