Intrebare din WordPress [4]

Scumpa noastră, Roxana Călinescu, intreabă: cum ți-ai făcut ca imaginile de la gravatar-ul celui care-ți lasă comment să fie animate? E un plugin ceva?

Mergeti la Panoul de control-> Setari-> Discutie, iar in josul paginii aveti posibilitatea de a selecta pentru utilizatorii care nu au avatare personalizate un logo generic, fie unul generat în baza adresei lor de e-mail.

De asemenea, tot aici, va puteti alege mai multe setari legate de propriul gravatar, dar si altele legate de comentarii, importante din punctul meu de vedere.

Pentru alte intrebari si raspunsuri din WordPress, click ➡ Intrebare din WordPress

7 thoughts on “Intrebare din WordPress [4]

  1. Al meu blog e setat doar pe Logo-ul Gravatar. Nu am vrut sa-l populez cu imagini autogenerate, dar hey, cand vreau sa mai animez un pic situatia, o sa incerc si eu un MonsterID 😀

  2. M-a tras Alex de urechi, a zis că n-am știut cum să întreb calumea :)) Eu și tehnologia nu prea ne pupăm 😛 El întreba cum apar info alea la fiecare comentator. Eu am logo gravatar. Am găsit niște coduri care trebuie băgate în temă…se ocupă Alex de ele 😛 Mersi mult de tot >:D<

  3. Am si eu o intrebare legata de wordpress :-/ Vreau sa trec de pe blogspot.com pe wordpress si ma intreb daca acolo poti programa postarile. De exemplu, vreau sa scriu o postare si ea sa fie afisata ca fiind scris pe data de 26.06.2009 :-/ Este posibil?

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s