Editeaza-ti informatiile de la Gravatar

Am observat ca unii bloggeri, pe langa comentariul lasat la un post, obisnuiesc sa dea si Like (sa fie Facebook-ul de vina?) cu ajutorul widgetu-ului generat de WordPress. Foarte bine!

DAR am mai observat ca unii dau doar Like- alegerea lor, bineinteles. Problema consta in faptul ca, daca esti un blogger nou, iar eu nu te am in lista si mi-as dori sa vad cine esti- nu pot, pentru ca informatiile de la Gravatar nu sunt editate, iar eu n-am cum sa ajung pe un blog catre care nu este indicat niciun link.

Pentru a seta la Gravatar adresa blogului, link-ul catre Facebook si/sau Twitter, mergeti in Panou de Control- Utilizatori- My Profile si completati datele de acolo in campurile “Adauga Legaturi” si “Servicii externe verificate” (in josul paginii).

Acest lucru va poate ajuta in promovarea blogului, dar si a celorlalte servicii de socializare la care aveti cont. De asemenea, informatiile adaugate va pot aduce mai multi vizitatori pe site, prin simpla accesare a imaginii de Gravatar.

De asemenea iti poti personaliza pagina de Gravatar, vezi exemplu AICI. P.S. sper sa nu fie cu suparare ca am folosit gravatarele de mai sus in imaginea data ca exemplu.

12 thoughts on “Editeaza-ti informatiile de la Gravatar

 1. Multumim de info, Grapefruits.
  Si, in viziunea mea, persoanele dau like si-atat cand chiar le place articolul dar nu ar avea ce sa comenteze, ori pentru ca sunt lucruri pe care altii le-au spus inaintea lor, ori din alte motive.

  • Acuma dai si tu idei, dau like ca sa imi vina vizitatori? Nici nu ma mai obosesc sa scrijelesc un comentariu :)) Of, tu Grapefruits, nu mai da idei la copii :))
   Insa ai dreptate, si mie mi s-a intamplat sa primesc like si… in afara de un gravatar nu aflam nimic despre persoana respectiva, sa ii pot intra si eu pe un blog, ceva. Deci mersi inca o data, imediat cum am citit mi-am pus si eu linku’. 😛

   • Eu nu prea dau like, nu-mi sta in fire. Daca am ce sa comentez, zic, daca nu, savurez postul si gata.

    De multe ori nici nu trag atentia la gravatarele de acolo, doar daca e ceva nou 😀

    Cu mare placere, ma bucur ca am fost de folos 😀 Poate nu ma uita mosul :)))))))

 2. Eu sunt genul care nu dau doar like :)) De cele mai multe ori uit de like dar când un articol îmi place sau am ceva de obiectat comentez 😀

 3. Multumesc pentru informatie. Eu personal nu scriu neaparat pentru a avea un anumit numar de vizitatori. Dar ma bucur pentru fiecare vizitator in parte…

 4. Gata, am modificat și eu ;)) Bună idee ai avut cu articolul ăsta.
  Întrebare: cum ți-ai făcut ca imaginile de la gravatar-ul celui care-ți lasă comment să fie animate? E un plugin ceva?

 5. 🙂 Nu e rau sfatul tau si am actionat in acest caz, intregind un pic profilul de Gravatar.
  Vroiam doar sa spun ca si eu sunt de parere ca Like-ul apare doar ca si o consecinta a faptului ca imi place articolul, dar nu am nimic de comentat/completat.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s