Alaturi de campania “De Craciun, numai copii fericiti!”

Campania “De Crăciun, numai copii fericiţi” îşi propune să colecteze donaţii materiale şi financiare pentru cadourile împărţite copiilor de la  secţia de Oncologie a Spitalului Fundeni, Fundaţia Motivation Romania, Centrului de copii Sf. Adrei – Piteşti şi asociatiei Concordia.

Astfel, în perioada 6-17 decembrie, între orele 10:00 – 16:00, în interiorul Facultăţilor de Drept, Litere şi Sociologie, voluntarii noştri vă aşteaptă la standuri să donaţi bani, jucării, carţi, hainuţe sau produse alimentare.

Campania este realizata de studenţii anului al II-le de la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice a Facultăţii de Litere, în parteneriat cu Consiliul Municipal al Elevilor fac o serie de surprize plăcute copiilor care nu se pot bucura de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului.

Anul acesta, atentia se indreapta către copii cu dizabilităţi neuromotorii, boli cronice, cu prognostic limitat de viaţă şi copii cu carenţe educaţionale, cu risc la abandon familial si şcolar, proveniţi din familii aflate în dificultate.

Felicitari organizatorilor si sper sa stangeti cat mai multe donatii. Cred ca fiecare dintre noi poate contribui ce ceva, de ce sa n-o facem? P.S. V-as ruga sa scrieti si voi pe blog despre eveniment, fara trimitere pe blogul meu, pentru ca nu urmaresc sa fac trafic din asta. Multumesc!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s