3 ponturi

1. FunDeal vine cu o oferta de voucher, 1 Ron (in loc de 100 de Ron) pentru 12 sedinte de Tae Bo, la clubul Chelsea-Bucuresti. Eu am primit oferta pe mail, pentru ca m-am inscris la Newsletter-ul lor, s-ar putea sa nu o gasiti pe site, de aceea incercati sa accesati voucherul de ➡ AICI.

Sper sa mearga, iar pe viitor, v-as sfatui sa va abonati la ei, pentru a primi si alte oferte decat cele anuntate pe site. Daca eram in Romania, sigur as fi profitat de aceasta oferta! (P.S. voucherul e doar pentru Bucuresti)

2. Editura Nemira ofera 50 de carti cu o reducere de 50%, cine stie, poate gasiti ceva pentru propria biblioteca sau gasiti niste carti pentru a le oferi cadou de sarbatori. Vezi oferta ➡ AICI.

3. Diana ne sugereaza sa accesam si site-ul ➡ Hipo.ro pentru mai multe ponturi legate de job-uri, cariera, burse, concursuri si training-uri. Pe mine m-a incantat deja ➡ Modelul de CV Tehnic, pe care il poti descarca in format Word si care respecta cerintele angajatorilor si recruiterilor.

Din pacate, multi dintre noi nu stiu cum sa isi scrie un CV corect, dar si atractiv pentru cei la care aplicam. Am invatat ca un CV conteaza foarte mult la o angajare, de aceea, nu treceti cu vederea astfel de informatii. Multumesc Diana.

 

5 thoughts on “3 ponturi

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s