Te iubesc. Te iubesc? [41]

Prezentarea a fost un succes, am dat chiar cateva interviuri, ceea ce e destul de bine. Ii sunt recunoscatoare Mihaelei ca m-a ales pe mine pentru piesa principala din colectie.

Matei a stat printre primele locuri, m-a aplaudat la final si mi-a adus flori in culise. Printre invitati l-am zarit si pe Catalin impreuna cu Maya. M-a privit dezamagit in timp ce eu il imbratisam fericita pe Matei.

Crezi ca e usor sa il inseli pe cel pe care il iubesti? N-as putea sa fac asta, n-as putea sa ma arunc in bratele altuia, mi-as face mie rau. L-as dezamagi pentru ca i-am zis de atatea ori ca poate sa aiba incredere in mine, iar el m-a privit in ochi si m-a crezut, desi e gelos, m-a crezut.

-“Hei, imi sopteste constiinta, dar nu e nevoie sa il inseli cu adevarat. Trebuie doar sa il faci sa creada ca l-ai inselat.” Ironic, imi vine sa rad. Unii se chinuie sa cucereasca pe cineva, facand scenarii, iar eu ma chinui sa ma despart de el, de parca ar fi o lupta. Oare de ce mi-o fi atat de greu sa-i spun ca nu mai sunt fericita si de ce nu pot sa renunt, pur si simplu?

3 thoughts on “Te iubesc. Te iubesc? [41]

  1. Nu,nu as putea. Am fost pusa in situatia asta, insa am refuzat sa fac asa ceva. Pe de alta parte, am fost si de partea cealalta a baricadei, deci stiu cum e.

    Tin foarte mult la cuvantul dat si prefer sa fiu sincera decat sa ajung sa fac o astfel de greseala.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s