Iti multumesc pentru zambet!

Sunt oameni care se gandesc ce sa iti cumpere de ziua ta, sunt oameni care uita de ziua ta si mai sunt oameni care uita de tine. Mai e o categorie de oameni care se gandeste cum sa te faca sa zambesti, intr-o zi de marti, orice data, orice an.

Vreau sa multumesc celor care m-au tag-uit in pomul lor de Craciun sau mi-au trimis mesaje dragute pe Facebook si multumesc tuturor celor care dau RT pe Twitter. Ma faceti sa ma simt bine si va sunt recunoscatoare.

Multumesc lui Smiley_Tgv pentru faptul ca s-a gandit sa imi faca o surpriza, realizand un slide foarte dragut la el pe blog. Sa-ti dea Dumnezeu vizitatori 😆

Multumesc Gabrielei care ma reaminteste mereu printre posturile ei, iar eu nu reusesc de fiecare data sa ii multumesc personal. Multumesc pentru gandurile bune.

Multumesc Adei Verde pentru ca nu stiu cine e. Da, pentru ca nu stiu cine este, iar asta m-a facut sa zambesc larg pentru ca un necunoscut se gandeste la mine.

Multumesc celor care imi lasa offline-uri pe messenger, intrebandu-ma daca sunt bine. Multumesc colegelor de la facultate care imi trimit mailuri, ba cu un gand bun, ba cu materiale funny pentru blog.

Multumesc celor care m-au pus in lista lor de blogroll. Unii chiar fara sa ceara nimic in schimb si pe care i-am gasit intamplator. Stiti ce zambet curat ati zmuls de la mine? Nici nu va imaginati!

Multumesc celor pe care i-am uitat ca nu m-au uitat si ca nici nu s-au suparat pentru asta. Multumesc tie, comentatorule de zi cu zi, pentru ca iti gasesti timp sa vii si pe la mine si sa lasi un gand bun sau o critica constructiva.

10 thoughts on “Iti multumesc pentru zambet!

  1. mda … acum aproximativ o luna, dupa (inca) o retrospectiva a vietii mele, am inceput si eu sa multumesc tuturor celor care au facut sau fac parte din viata mea … da’ m-am oprit dupa ce am fost intrebat in doua cazuri daca nu cumva am aflat ca sufar de o boala incurabila, deoarece n-am de unde sti ce-i in capul altora si nici macar indirect nu vreau sa fac rau (cand intentia e de a face bine). ca sa nu mai spun ca in alte cazuri acel simplu multumesc a fost interpretat ca “adio” …

  2. si eu iti multumesc pentru articole, pentru gandurile bune si pentru link 😛
    numai ca blogul meu trece printr-o perioada de transformare (incerc sa-mi gasesc o noua tema) si nu e chiar la potential “maxim”.
    ps: inlocuieste, te rog numele blogului cu nick name-ul meu

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s