Te iubesc. Te iubesc? [35]

– Cu ce ocazie îţi trimite ăsta mesaj? mă întreabă Matei, în timp ce eu abia mă dezmeticesc din somnul dulce de dimineaţă.
– Cine, iubitule?
– Cosmin ăsta, din Cluj.
– Matei, e un fost coleg de liceu. Ce mi-a scris?
– Ţi-a urat baftă la prezentări şi te pupă. De unde dracu ştie el că ai prezentări?
– Ne-am întâlnit întâmplător în Cluj, la cumpărături şi am stat puţin de vorba, i-am zis că am venit să îi văd puţin pe ai mei şi că după aia plec la Timişoara pentru fashion week.
– Esti o proastă, cine ştie ce ai făcut tu în Cluj săptămâna trecută…
– Nu fi nesimţit…
În momentul următor şi-a ridicat palma, eu am închis ochii şi am aşteptat să mă lovească. Asta mi-a descătuşat o ură imensă.
Încă mai simt un bâzâit în urechi, de nervi. Momentan stau în camera de hotel rezervată de agenţie. Mă gândesc dacă să dau send la emailul scris lui Matei. I-am zis că nu mai vreau să fim împreună, că e bolnav şi că mă sperie.

Peste 2 ore o să fiu fashion week first model pentru unul din creatorii străini. Eu, cea mai frumoasă dintre alte 60 de fete superbe. În momentul de faţă îmi doresc să fiu urâtă, atât de urâtă încât el să mă poată iubi, fără grija că alţii ar putea să se uite la mine…

14 thoughts on “Te iubesc. Te iubesc? [35]

 1. Mi se pare prea mare gelozia lui Matei ca sa se mai poata schimba macar un pic.În schimbarea completa a oamenilor nu cred, poate doar ideile si principiile sa si le modifice în timp. Nici irascibilitatea nu-l va ajuta în situatia data. Daca nu va întelege ca a fi posesiv impune si anumite limite, eu nu vad un viitor stralucit cu ei împreuna.

 2. au fost o gramada de semnale de alarma pentru irina.
  Ii verifica telefonul, laptopul, e irational, nu-i da voie sa aiba viata sociala, o loveste a doua oara. Cat se mai poate prelungi o relatie nociva?

 3. Nu pot tolera o astfel de comportare si nu inteleg de ce cred ei ca bataia ii face sa se simta mai barbati in ochii nostri. Le e atat de teama sa nu ii credem slabi, incat exagereaza chiar si atunci cand nu ar fi cazul.

  Mai devreme sau ma tarziu isi dau seama ca gresesc, dar de cele mai multe ori e deja prea tarziu… pentru ei.

 4. Schimba-l pe Matei ..Crede-ma sunt barbat cunosc ce o sa se intample mai departe.

  Daca il vrei neaparat pe Matei si doar pe Matei ..atunci va trebui sa dai cu pumnul in masa. Si sa intorci situatia.Incearca cu pedepsele “voi femeile sunteti experte la astea”.Daca nu se potoleste si nu isi revine la “ala” pe care il stii tu ,ii spui ca de la om la om ca daca nu isi revine din comportamentul asta de bastinas din secolu X ,nu mai are ce discuta cu tine .. Si daca nu se transforma in mielusel .” Matei” se “transforma” in Cosmin.

 5. wtf… cand am citit am crezut ca e vreun banc ceva, ma asteptam la un happy-end…
  naspa…
  ai grija de tine!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s