Intrebare din wordpress: “Cum să îţi programezi posturile pe blog?”

Recomand să îţi programezi posturile pe blog pentru acele zile când, de exemplu, eşti plecat, dar n-ai vrea să laşi blogul în paragină, indiferent că eşti super dependent de blogul tău sau, pur şi simplu, ai vrea ca postul respectiv să apară mai târziu, în altă zi, mai potrivită pentru ceea ce ai de zis.

Mă mai gândesc la ăştia mici, care au teme de făcut şi nu au timp să posteze dimineaţa, când e traficul mai intens pe bloguri, iar ei sunt la şcoală. Îşi pot programa posturile scrise seara pe ascuns, în timp ce se prefac că îşi fac temele. O să ataşez o imagine, ca să fie mai uşor de înţeles.

După cum se vede în imagine, în partea dreaptă ai secţiunea de programare, îţi alegi data şi ora dorită, apeşi OK şi apoi butonul “Programare”, care se generează automat în locul obişnuitului buton”Publică”.

De exemplu, acesta este un post programat. Specific asta pentru cei care nu ştiu zicala “Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia.” , dar mai ales pentru cei care îşi pierd timpul cercetând cât de des, la ce oră şi cât de repede postez eu pe blog. Să nu vă mire dacă de acum înainte o să apară că scriu la 5 dimineaţa, ca să vedeţi cât de harnică pot fi când dorm.

19 thoughts on “Intrebare din wordpress: “Cum să îţi programezi posturile pe blog?”

 1. De obicei, scriu destul de mult (deci am multe articole în avans) și mi le programez (1 articol pe zi mi se pare suficient, dar dacă mai apare una alta pun și mai multe), apoi fac BackUp (recomand să faceți și voi BackUp cât mai des). E mult mai simplu și practic așa. Nu le programez pe la 5 dimineața :)) dar pe la 8-9 apar deja pe blog…evident că eu încă dorm la ora aia :))

 2. Ma crezi ca intentionam zilele astea sa te intreb cum sa’mi programez publicarea unor articole? 😆 Nu voi avea net cateva zile, pana ma instalez la Bucuresti, asa ca imi vor prinde bine indicatiile tale :*

 3. Foarte utila chestia. Am atatea posturi la ora 00(sa figureze in ziua urmatoare) sau la ore cand de fapt sunt plecat…
  Stiu ca am socat pe cineva la un moment dat ca abia ajunsesem la fac si aparuse un post pe blog cu 2 min inainte…si credea ca mi-am luat telefon smeker si am scris din autobuz:))

 4. Oooo, ce ma bucur ca am gasit postarea asta… Si eu ma intrebam cum faci de postezi toata ziua… Oricum, sa stii ca daca ar f dupa mine ai putea programa toate postarile sa apara de-odata ca mereu abia astept sa vad un articol nou scris de tine:))

  • Încerc să scriu de fiecare dată când am timp şi ce ce posta, indiferent că e vorba de gândurile mele, imagini, filme sau alte prostii vitaminizate.
   Nu obisnuiesc sa programez posturile decat daca vreau sa apara pe o anumita data, in rest scriu cand pot.
   De obicei postez seara, dupa ce imi rezolv toate chestiile.
   Ma bucur ca iti place ce scriu. Multumesc

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s