Prima zi de şcoală!

Întotdeauna mi se părea că a trecut prea repede vacanţa, cu toate astea, abia aşteptam să merg în prima zi la şcoală, iar acum, după ce am terminat, chiar mi-e dor şi sunt convinsă că o să îmi lipsească emoţiile de atunci.

Din câte am înţeles, fără careu, fără introducere, fără “ce-aţi făcut în vacanţă”, ci direct în miezul pâinii. Sper să nu vă dea chiar multe teme pentru mâine, unii din voi aveţi şi un blog de condus 😆 Baftă şi spor!

Advertisements

20 thoughts on “Prima zi de şcoală!

 1. Doamne, ministru asta e chiar retardat. Cum sa te puna din prima zi sa stai ca prostu pana la 3 la scoala ? Mare smecher e el, ca daca il pui sa conjuge un verb se incurca la persoana a doua singular … Ca sa nu mai zica ca noi nici n-am primit manualele, clasa noastra, zic… Teme pentru maine nu, da tre sa ma apuc sa fac ceea ce trebuia sa fac in vacanta, sa citesc, cica. LOL.

 2. Se vede ca a inceput scoala. Aceeasi forfota dimineata sub geamul meu. Conversatii, tipete, rasete. Turme de micutzi mergand spre scoala. Voci de mame care isi insotesc plozii.

  Inca odata strada mea a prins viata dimineata. A inceput scoala 😀

 3. Nu mai e prima zi de scoala ce era odata, nu mai e emotia de odinioara, azi festivitatea de deschidere parca e doar o formalitate pe care elevii trebuie s-o bifeze.
  Numai si pentru reintalnirea cu colegii mie imi placea mult prima zi de scoala.

 4. pentru mine prima zi de scoala si-a pastrat insemnatatea, chiar daca am schimbat tabara.
  si nu, nu am facut ore azi; am povestit de vacanta, am cantat, ne-am jucat si apoi, cand ne-am plictisit am plecat acasa.

 5. prima zi de scoala…astazi am discutat despre bac,matematica…dirigu’ le-a tinut predica “desteptilor”…si uite asa,de pe la 2 pana la 4 am stat la scoala…ni s-a facut foame,si am plecat sa manacam…apoi am vizitat Bershka,de la unirii,frumos magazinul,preturile m-au dat pe spate:))…si uite asa,s-a dus si prima zi de scoala…

 6. Eu una sunt o fericita…. in prima zi de scoala am stat la careu apoi qul in masa…. a doua zi de scoala am stat si am jucat carti…. a treia zi am fost de servici pe sc, iar cei din clasa au stat in jur de 3 ore libere, una au facut “cunostinta” cu prof de geografie, iar apoi qul in masa din nou.
  Azi… dupa 2 ore de mate si inceputul ori de info. Ma simt super… Abia m-am trezit din stadiul “zombi” din fiecare inceput de dimineata si cafeaua inca se raceste singura pe undeva pe acasa…. Vreau cafeauaaaa meeaaaaaa !!!! :))

 7. Oricum e din ce in ce mai usor si mai superficial.
  Am fost sa-mi vad fosta diriga acum ceva luni si mi-era rusine de rusinea pustoaicelor care umblau pe coridoare doar in sutiene si blugi mulati… si dupa aia le vezi la ora 5 ca au fost violate… poate pentru ca nu le-a placut, pentru ca sigur asta cautau.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s