Exerciţii fizice pentru un abdomen de invidiat!

Citisem undeva pe blogul unui tip: “Nu ne-ar deranja sânii mici, atâta timp cât burta n-ar fi mai mare ca ei.” Înainte de a avea complexe de sâni prea mici sau prea mari, ar trebui să ne preocupe alte aspecte fizice, nu doar din punct de vedere estetic, ci şi din punct de vedere al sănătăţii.

Am promis unor fetiţe dornice de abdomen frumos câteva exemplificări de (click pentru vizualizare) ➡ EXERCIŢII PENTRU ABDOMEN, atât inferior, cât şi superior, faptul că vă sunt arătate exact cum trebuie lucrate vă uşurează muncă. Sunt aceleaşi exerciţii pe care le fac la sală, fiecare repetate în parte de minim 50 de ori, maxim de 100. Pentru început, puteţi să faceţi câte 30 de repetări pentru fiecare exerciţiu.

Ultimele 3 exemple sunt pentru şunculiţele din lateral, cunoscute şi sub denumirea de “aripioare”. Deşi par uşor de executat, o să vedeţi că întâmpinaţi anumite dificultăţi, ceea ce nu trebuie să vă descurajeze. În timp ce lucraţi abdomenul, să nu uitaţi şi de piept şi încercaţi să lucraţi şi exerciţiile pentru ➡ sâni fermi şi frumoşi.

Exerciţiile nu se fac cu burta plină. Nu trebuie să vă doară gâtul în timp ce le efectuaţi, asta denotă că nu le lucraţi corect. Ţineţi abdomenul încordat în timpul executării exerciţiilor, faceti o pauză de 30 de secunde-un minut între serii. Ar trebui să simţiţi cum lucraţi la nivelul abdomenului, nu la spate sau, cum am zis mai sus, la gât. În 2-3 săptămini, dacă lucraţi conştiincios, o să vedeţi şi rezultatele.

Despre diete nu mai zic nimic. Dacă într-adevăr vă doriţi un abdomen plat şi chiar o să lucraţi exerciţiile, sunt convinsă că o să renunţaţi de bună voie la produse de patiserie, grasimi, sucuri cu acid şi alte alimente nesănătoase, nu de alta, dar e păcat să vă bateţi joc de munca voastră. Spor!

3 thoughts on “Exerciţii fizice pentru un abdomen de invidiat!

  1. hey!!! te-ai tinut de cuvant!!! ce dulce esti:)!!! mersi mult mult!!! semnat clandestina mirifica:))! te puuup!!!

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s