For me? How sweet!

Ieri mă gândeam că sunt cu mult în urmă cu recuperatul premiilor, voi sunteţi mulţi, iar eu una singurică. Cred că sunt depăşită de situaţie de aceea, o să încerc să îmi iau toate premiile acasă de la: miscellaneous11CamiNice, Space Dust,  Miss SunshineTwisted ChocolatePaul şi Ana-Maria. Dacă am uitat pe cineva, să mă daţi prin juice maker ca să vă trec link-urile aici. Vă mulţumesc mult şi vă doresc cât mai multe articole interesante şi cât mai multe premii online! Nu pot să cred că de mulţi s-au gândit la mine!!!

Premiile merg mai departe la: fetita junglei13, andreihappyday, Serginho, anamayana, Anghelina Bogdan, Badpisi, capca1, Ever green, hellboy, inchisoareaalba, klausen1976, la creve, machiaveliq, nighton, Iulia MihaiPauza de cafea şi la olga railean.

27 thoughts on “For me? How sweet!

 1. mie cred că mi-a scăpat ceva 😀 (shame on me). Însă nu știu ce înseamnă premiile ;))
  P.S: am revenit la blogul vechi de pe wordpress ;))

 2. Nici nu e de mirare cum de atâta lume s-a gândit la tine.
  Felicitări pentru premii şi mulţumesc frumos şi eu de premiu.(cred că e inclus în mulţumirea mea că şi eu iubesc blogul tău şi tot ce vine de la Grapefruits)

  hugs>:D<

   • Doar o întrebare.Si as fi curios sa aflu care alegere ti s-ar parea mai corecta, dar nu strict în situatia data.Promit sa închid subiectul apoi, indiferent ce ai alege sau daca ai alege.
    Si justificarea ar fi: din cei trei ani de cand scrii pe blog, eu am avut prilejul sa te citesc mai putin de un an.Sunt trei premii, ma gandeam…

    • Andrei: scriu de 2 ani pe blog. Să înţeleg că vrei să aleg doar un premiu de acolo care cred eu că ţi se potriveşte?
     Că nu am înţeles exact care e întrebarea sau curiozitatea ta.
     Daca e sa aleg, l-aş alege pe al doilea, pentru că scrii constant şi scrii diferit de ceea ce scriu băieţii, în general.

     • Stiu,am vazut arhiva.Dar mi-am amitit un articol de-al tau https://grapefruits.wordpress.com/2010/08/13/schimbare-de-tema/ în care spuneai ca ai de aproape 3 ani tema respectiva, iar într-un comentariu la articol chiar am pus semnul întrebarii într-o paranteza si avem o nelamurire în aceasta privinta. Oricum nu asta e relevant, mai ales ca eu te urmaresc de aproximativ jumatate de an, nicidecum un an întreg.
      Ideea întrebarii mi-a venit cand m-am regasit printre premianti, dar eu eram curios ce ai alege în viata de toate zilele.
      Eu în cazul premiului am spus deja multumesc, deci se subîntelege alegerea mea.Tu fireste, nu ai vreo obligatie în a-mi raspunde.

 3. Hey, hun! :* Si de la mine il ai, doar ca eu nu am nominalizat…am considerat ca il meritati cu totii 🙂 e o placere sa va citesc blogurile dimineatza…chiar acum imi mai puneam o linguritza de zahar in cafelutza :”>

 4. Trebuie să-mi cer scuze, de două săptămâni sunt tot pe fuga sau plecat și doar acum am dat peste acest articol. Apreciez premiile pe care mi le-ai oferit și îmi pare rău ca nu am putut veni cu un feedback :).

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s