exerciţii pentru sâni fermi şi frumoşi

Pentru că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în desagă, trebuie să înţelegem că sânii, pentru majoritatea dintre noi, fetele-femeile, sunt un o armă de seducţie, un accesoriu care trebuie şlefuit, pentru că îşi pierde din strălucire şi nu neapărat o dată cu trecerea timpului, nu doar după naştere, ci şi din cauza stilului de viaţă şi al alimentaţiei. Nu e nevoie să ai sâni mari ca să fie frumoşi, trebuie să stea fermi, pentru că mărimea…??? Aşa…

Exerciţiile sunt uşor de făcut, se pot face ori de câte ori nu aveţi ce face şi preferaţi să trândăviţi pe burtă, strivindu-vă sânii. O să ataşez şi link-ul cu imaginea, ca să puteţi vedea cum se execută fiecare mişcare în parte.

Exerciţiul 1: Semiflotări cu palmele depărtate- ne aşezăm în genunchi pe salteluţă sau prosop, cu palmele îndepărtate la distanţa umerilor. Funduleţul va fi lăsat în jos, nu ridicat pornografist în sus, mişcarea se va face din coate, lăsându-ne coşul pieptului cât mai jos. Repetăm 4 serii a câte 8 sau 10 mişcări. Putem face mai mult de 10 mişcări după ce ne obişnuim cu antrenamentul. Pentru o exemplificare, click AICI.

Exerciţiul 2: Ridicarea sânilor– ne vom arcui la un unghi cu 90 de grade, ne sprijinim atât cu tălpile, cât şi cu palmele lipite de podea, picioarele sunt lipite, iar palmele îndepărtate  la distanţa umerilor. Privirea trebuie să fie cât mai înainte, nu înclinată în podea. Funduleţul ferm pe poziţie, să nu îl balansăm. Se vor face 4 serii a câte 20 de repetări lente. Pentru o exemplificare, click AICI.

Exerciţiul 3: Tonifierea muşchilor pectorali+abdomene pentru partea superioară– vă spuneam de ce este nevoie să tonifiem muşchii pectorali, astfel ca sânişorii să stea la locul lor şi nu lăsaţi. E nevoie de o ganteră între 2 şi 2,5 kg, dacă nu aveţi, se poate folosi şi o sticlă umplută cu apă. Ne indindem pe spate, cu picioarele lipite şi întinse şi cu braţele întinse deasupra capului. Efortul trebuie să fie axat pe muşchii pieptului şi nu pe braţe, pe care le vom ridica şi coborâ în mişcări scurte, ca în imaginile de aici. Repetările se vor face în serii de 4, a câte 8-10 mişcări.

Exerciţiul 4: Tonifierea muşchilor intercostali, pectorali, tonifierea braţelor– acest exerciuţiu lucrează atât bratele, cât şi muşchii pectorali. Stăm în aceeşi poziţie, întinşi pe spate, de data aceasta, braţele vor fi întinse în lateral, cu o ganderă în fiecare mână. Vom apropia bratele către piept, ca şi cum am vrea să îmbraţişam pe cineva şi le vom îndepărta, în mişcări lente, încordând abdomenul şi muşchii intercostali. Pentru o mai bună eficienţă a exerciţiului, un pont de la sală, este să ridicăm şi umerii, încordănd partea dintre subbraţ şi partea superioară a sânilor. Pentru o exemplificare a exerciţiului, click aici. Se vor face 4 serii, a câte 10 exerciţii.

N-am scris acest post doar pentru cineva anume, ci pentru fiecare dintre noi, pentru că nu durează mai mult de 30 de minute pe care să le FOLOSEŞTI, dacă nu zilnic, măcar de 2-3 ori pe săptămână, pentru tine, pentru sânii tăi. Dacă nu îţi convine, mănâncă pătrunjel şi unge-te cu usturoi, spunând încantaţii pentru creşterea sânilor, sigur ajută.

Fiţi frumoase, fiţi propriul vostru “chirurg”.

Advertisements

17 thoughts on “exerciţii pentru sâni fermi şi frumoşi

 1. Multumesc frumos. Aveam nevoie de un impuls in directia asta.
  Nu stiu daca e valabil doar pentru mine (oi fi ruginit…) dar exercitiul 2 mi se pare foarte greu. Imi vine toata presiunea in nas si nici nu pot pastra picioarele drepte. Eu care ma laudam cu o mobilitate foarte buna.

 2. Anamayana: ar trebui sa incepi cu o incalzire, e normal ca dupa o viata sedentara, sa iti fie greu sa le faci. Cred ca si eu, care merg zilnic la sala, intampin dificultati in a le face, dar dupa ce te obisnuiesti…

 3. aha…. eu ma opun
  votez pentru eliminarea sanilor. pentru ca sanii sunt acelasi lucru pentru care … a facut sa i se refuze omului Edenu’! pentru ca e o arna de a convinge! in asa fel incat barbatul sa pacatuiasca !! tot eva a fost cea care a facut prima greseala . si voi inca nu ati invatat din greselile trecutului =))
  Barbatul e sungura natie care nu a mai avoluat dupa Adam. In schimb femeile….. au evoluat prea mult. Am ajuns la concluzia ca barbatul a ramas prost!! =)) barbatul cand vede o pereche de sani…. nu mai judeca :))))))))
  Apropo, daca chiar sunteti fixate cu sanii…. va sfatuiesc ca acel masaj sa nu il faceti voi…(ca oricum nu sunteti bune la asa ceva) , ci sa vil faca barbatii…. =))))

 4. Mai, ai sa razi, dar stiu o prietena care luase timp de cateva luni nu stiu ce tinctura de marar cu inca ceva si i se umflasera sanii in mod vizibil 😀 partea proasta e ca dupa ce renuntzi la “tratament” se dezumfla imediat 😦

 5. Unii spun ca autorul proiectului cu frunzulita s-a uitat asa de mult la pozele in care doamna ministru se afla in costum de baie si care sunt prezentate pe http://www.partyboom.net incat i-a venit inspiratia sa faca un concept exact asa ca pe vremurile lui Adam cand a intrat in gradina Evei. Avand in vedere ca noi intre timp am evoluat ne gandim sa iesim pe strada dar nu in costumul lui Adam si Eva ci folosind frunzulita in jurul…Pentru acest lucru avem nevoie si de serviciu de consultanta a lui Mircea Badea, singurul care detine know how despre felul in care se pot acoperi anumite partile anatomice in timpul unei manifestatii pasnice.

 6. […] Ultimele 3 exemple sunt pentru şunculiţele din lateral, cunoscute şi sub denumirea de “aripioare”. Deşi par uşor de executat, o să vedeţi că întâmpinaţi anumite dificultăţi, ceea ce nu trebuie să vă descurajeze. În timp ce lucraţi abdomenul, să nu uitaţi şi de piept şi încercaţi să lucraţi şi exerciţiile pentru sâni fermi şi frumoşi. […]

 7. Buna,si merci mult Grapefruits..totusi am o curiozitate,daca sanii sunt facuti din grasime..odata cu inceperea exercitiilor sanii nostri n-o sa scada? :-s

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s