caut prietenă pentru căzături în genunchi şi coate

Am primit, în urmă cu două luni, cadou role.  Ideea e că până acum le-am încălţat o singură dată, nu a fost atât de greu precum am crezut, reuşesc să mă ţin pe ele, poate şi să fac câţiva paşi. Toate aceste performanţe sportive le-am practicat pe holul din casa scării, ţinundu-mă de balustradă. O altă problemă e că, încă n-am reuşit să îmi fac multe prietene aici, în oraşul inundat.

Îmi doresc la nebunie să pot să ies cu rolele, atât pe faleză, cât şi prin oraş, dar până atunci, ar fi indicat să învăţ. Dacă e dispusă una din voi să mă ţină de mână şi să-mi sufle juliturile, eu aş fi încântată. Sunt disponibilă oricând, mai puţin intre orele 17 şi 20, când sunt la sală sau la alergat. Specific că sunt fricoasă, plângăcioasă şi rigidă, când e vorba de astfel de sporturi, cu toate astea, am avut curajul să urc pe schiuri la Vatra Dornei. Şi ce dacă am avut vânătăi?

Aştept CV-urile voastre, aici, pe blog.

Advertisements

34 thoughts on “caut prietenă pentru căzături în genunchi şi coate

 1. Anamayana> ce tipsuri? Moaca e generata de wordpress, pentru ca, probabil nu ai imagine la gravatar.

  Ana-Maria> momentan sunt in Galati 🙂 Ma bucur ca ti-a placut, trebuia sa o fac pe angajatorul bun, cumva 😆

 2. :))
  Bine.. uite.
  umm.. aproape 21, adoooor sa merg cu rolele. ce`mi mai doresc eu tare e sa invat sa merg cu bicicleta, dar nu am reusit. Ti`am zis ca imi place sa merg pe role?:))
  Nu am avut curajul tau .. nu stiu nici cu schiurile cum sta treaba, dar sunt sigura ca e mai simplu cu rolele. Si pe faleza se merge cel mai bine. Bine.. ideal ar fi nu sambata si duminica.
  Cam asa. trebuia sa pui ceva cerinte:))
  Din alea minime ca in anunturile din Viata libera.

  (tot Ana Maria sunt.. daca cumva apar altfel. am incercat eu chestia aia cu gravatar):P

 3. 😆 deci nu poti in weekend? Cu bicicleta nu pot nici eu, dar daca vrei, ne aventuram, dupa ce imi trec loviturile de la role si la invatatul cu bicicleta.

  Promiti sa nu ma lasi sa plang? 😆

 4. Dacă îți permite buzunarul, cumpără niște apărători rigide pentru încheieturile mâinilor (un fel de mănuși), și dacă nu ți-e rușine să mergi cu capul acoperit de o chestie care te face să semeni cu un om aruncat din avion, o cască :D. Oh, well… nu pot fi “prietena” ta :P, să te țin de mână, dar mi-ar plăcea să ne cunoaștem pe roți. Poate ne vedem pe acolo 🙂

 5. Lol, as zice ce sa-ti pui in loc de genunchiere dar mi-e ca m-as trezi cu o rotila in cap. 😆
  Eu nu-mi depun Cv-ul pentru ca nu pot ” munci ” la ID! 😀

 6. S> chiar radeam cu Ana pe messeger> imi pun casca, genunchere, cotiere, pernute pentru posterior, imi iau o farfurie zburatoare si aia sunt 😆 Daca vezi pe cineva in fund, eu mi’s aia :))

  Addicted> hai fii curajoasa si zi mi 😆

 7. te-as ajuta dar… sunt la fel de nepriceputa ca tine in ultimul timp! adica, nu stiu, dar nu mai am niciun echilibru de atunci cand am cazut rau :D!

 8. Am însoţit până acum 3 fete la ortopedie cu diferite oase rupte,plesnite sau cu alte deformări plastice.Sunt specialist în căzături cu bicicleta şi mă doare în cot de asta.Îmi place să patinez iarna pe lac sau pe patinoar dar genunchii mei nu sunt de aceeaşi părere.Fetele pe role sunt un motiv pentru care iubesc priveliştea urbană.Ah,am uitat.nu sunt fată şi n-am fost niciodată în oraşul inundat.Succes oricum la patinat pe role.îţi ţin pumnii,tu ţine-ţi genunchii:):P

 9. Am mers si eu pe role, dar cand eram mai micutza 😀 sincer, mi’e dor…nu stiu daca am vreo sansa sa ma reapuc de asta in Bucuresti 😆 dar daca am timp, incerc… poate in toamna ne vedem prin parc la o rola! :> :*

 10. Malina : esti din Galati?

  fetita junglei13: sunt convinsa!!!

  Zuzu: oricat mi as dori sa fiu in Timisoara, momentant sunt in Galati. Multumesc insa ca te ai oferit sa fi prietena mea.

  Gropita: auch, as veni la Constanta, nu numai pentru role. Multumesc!

 11. sal sunt din bv abia m-am mutat aici caut si eu prieteni sau prietene de iesit cu rolele pe afara daca e ceva contactatima pe mess seby_micu_93 papa:P

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s