Intrebare din wordpress [2]

Deşi avem câţiva ani de blogging, se pare că unele lucruri ne-au scăpat, le-am uitat sau nu le-am dat importanţă pentru că nu am avut nevoie de ele. Mi s-a întâmplat şi mie să nu mai ştiu de unde se schimbă parola pe blog. Întrebarea de azi vine de la Summer, dar am mai fost întrebată şi cu alte ocazii: CUM FACEM SĂ APARĂ PE BLOG DOAR O PARTE DIN ARTICOL, CÂND ACESTA E PREA LUNG? O să postez două imagini pentru a fi mai uşor de explicat:
Imaginea 1: când scriem un post nou, apăsăm butonul indicat în cercul roşu după cuvântul/ propoziţia până unde vrem să apară articolul.

Imaginea 2: este practic acelaşi lucru, dar pentru atunci când scriem un post nou în HTML unde, după indicaţiile lui miscellaneous11, avem şi opţiunea să personalizăm cu “citeşte mai departe”, “citeşte mai mult”, etc. Trebuie doar să apăsaţi butonul MORE după cuvântul/ propoziţia până unde vreţi să apară articolul, iar cuvântul “more” poate fi înlocuit după cum vă doriţi să apară pe blog.

7 thoughts on “Intrebare din wordpress [2]

  1. As mai avea o adaugire de facut: daca merge in HTML, nu in visual, dupa acel more, se poate adauga ce text se doreste, gen “Citeste mai departe” sau “Mai mult” etc.

  2. Multumesc mult de tot! Nu m-as fi gandit niciodata ca asa trebuie procedat. Mai am multe de invatat in domeniu, unele lucruri le descopar singura, dar altele raman un mister daca nu gasesc o persoana binevoitoare care sa ma lamureasca.

  3. miscellaneous11: thanks pentru precizare, dar eu nu mai pot sa modific, a ramas ” mai mult” de la ultima modificare, iar acum, cand schimb, nu se mai autogenereaza.

    Summer: intrebarea vina n-are. Cu placere. Dinte pentru dinte, nu? 😛

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s