so, la mulţi anişoli?

Cine nu se simte azi, de 1 iunie, copil, două palme la fund şi fără desene animate o săptămână! Pentru restul, să aveţi o zi frumoasă, un început de vară plin cu aventuri şi vacanţe de neuitat. Cred că ne este permis cam orice astăzi, inclusiv să o dăm în bară, se ne împedicăm în iarbă şi să tragem mâţa de coadă. De băgat nasu în frigider după prăjituri şi de savurat o îngheţată, aşa cum făceam când eram mici şi economiseam un leu, doi.Vă invit să vă luaţi porţia de birthday surprise!

14 thoughts on “so, la mulţi anişoli?

  1. Zis si facut, chiar la inghetata ma gindeam. Am pauza de masa, si chiar acuma ies sa ma plimb si sa pap ceva bunisor cu aceasta ocazie!
    Mi-ar place mult sa ma pot face in locul piciului din fotografie 🙂

  2. Cat de greu e sa mai vezi azi oameni care si-au pastrat inocenta, oameni cu sufletul curat de copil. La Multi Ani dragi copii!

  3. La Multi Ani dragutzo! 😉 Cadouri ai primit? 😉 Daca reusesti sa te simti azi copil, cred ca e cel mai mare cadou pe care ti-l poti face! Eu nu reusesc oricat ma straduiesc! 😉

  4. Ooooh, de cand nu am mai vazut Tom si Jerry..8-> a cam trecut ziua copilului, dar tot o sa imi mai iau cateva bomboane si ma bag macar la 2-3 episoade ca mi’era dorrrrrrrrrrr 8->

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s