daca nu mananci Lays, esti nashpa!

Reclama Lays: comica dupa gusturile unora, jignitoare dupa parerea altora. Daca e sa ne luam dupa reclama, trebuie sa mananc Lays ca nu cumva alta sa isi puna silicoane inaintea mea si sa imi fure iubitul. Cu alte cuvinte, toti baietii care nu au iubite cu silicoane sunt nashpa. Toate fetele care nu au silicoane sunt nashpa. Toata lumea, in afara de cei ce papa Lays, sunt nashpa. Fetelor, ce va faceti daca, dupa ce bagati Lays in voi ca disperatele si nu va cresc tzatzele, ci burta?

11 thoughts on “daca nu mananci Lays, esti nashpa!

 1. Eh, sunt sigura ca cei care au facut reclama nu au gandit’o atat de adanc 🙂 li se cam rupe, ei vor doar sa isi vanda produsul… in schimb, mie mi se pare ca seama destul de mult ca idee cu reclamele mai vechi de la Sprite, alea cu “Spune pe bune” 😕

 2. Io de ce nu stiam reclama asta? A tre’ sa ma uit la tv ca sa o vad? Nu ma uit la tv, da’ o citesc pe Grapefruits :)))
  Nu stiu cum sa-ti zic ca mi se pare reclama… jingitoare pentru femei? Amuzanta? Idioata? 😕
  Nu mananc chipsuri de fel si daca pap, rar iau Lays, deci nicio sansa sa-mi pun silicoane, deci deci deci nu mi se pare nicicum reclama:))

 3. Eu nu cumpar, na!

  Daca ai un iubit suficient de idiot sa te paraseasca pentru una ca are sanii mai mari, bine ca scapi de el.

  Si ce pana mea vrea mai mult? Sa-si ia o vaca. :))

 4. O sa apara si o parodie la reclama asta, facuta chiar in scumpa noastra facultate de sociologie :)… de obicei sunt o cititioare tacuta, dar m-am gandit ca ai vrea sa stii 🙂

 5. Sabyutza, ne-ar placea sa ne aduci la cunostinta cand apare parodia.

  Reclama mi se pare de-a dreptul stupida. Si Chocolate Follie a zis-o bine: n-au gandit-o ei atata. Cred ca mai mult a dezbatut grapefruits subiectul decat cei care au scris-o.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s