se dau lucruri gratis? daa!!!

Fosta mea colega de munca, Lapetiteamelie, (apropo, gasiti pe blogul ei lucrusoare hand made, soul made as spune eu) mi-a spus despre site-ul lucruri gratis si n-am putut sa ma abtin sa nu impartasesc cu voi informatia 🙂 Recunosc, m-a amuzat articolul cu cele 130 de seturi a cate 30 de prezervative oferite gratuit, atat in Cluj-Napoca, cat si in Bucuresti. Oare s-a facut un studiu de piata pentru acest lucru? 😆 Funny-funny, dar gasiti si lucruri folositoare pe acolo si, daca tot se ofera gratuit, de ce nu? Sa fie asta pretul real al crizei din Romania?

Advertisements

8 thoughts on “se dau lucruri gratis? daa!!!

  1. Nu te-ai uitat bine! 130 seturi de 30 prezervative in Cluj, si 130 seturi de 30 in Bucuresti 🙂 Vreo 8000 prezervative se vor da, in cele doua locatii pentru ca acolo se afla cei de la asociatia S.E.C.S. care le doneaza.
    Sper sa se gaseasca cei 260 doritori, ar fi pacat sa se iroseasca oferta. Oricum, sunt sanse mai multe, cu ajutorul primit de la oameni ca tine 🙂

  2. Am auzit de organizatia asta, am cateva insigne foarte dragutze de acolo 😡 ideea e ca ar prinde bine un fel de campanie prin care sa se ofere prezervative celor care se …iubesc prea mult 😀 asa mai evitam si noi avorturile ( ca rata lor e cat coada la paine pe vremea comunismului) si familiile cu 15 copii, care nu au bani suficienti…
    Ah, si site’ul chiar este interesant 😀 am aruncat o privire, dar cred ca o sa ma uit mai atent cand voi avea timp

  3. Da, ma doare capul :)) oamenii s-au obisnuit atat de mult cu tepele, incat daca le oferi pe bune ceva gratis, le e frica sa nu le furi in schimb bicicleta.
    Dar ce sa facem? Asteptam sa se convinga toti.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s