doar “ciudatii” sunt virgini?

Nu vreau sa judec pe nimeni cand/de ce/ cum isi incepe viata sexuala. Consider ca vine acel moment, fie il planuiesti, fie se intampla din prostie, fie iti pare rau, fie nu uiti niciodata. Important e ca niciodata n-o sa mai fie prima oara dupa ce se intampla. Mie imi pare rau de cei care se rusineaza, se simt frustrati sau jenati de faptul ca n-au mai facut-o niciodata. Unii fie pentru ca nu au avut cu cine, altii pentru ca asa au fost educati/ crescuti. Poate o sa ramaneti surprinsi, dar nu ma refer doar la fete si poate unii din voi o sa rada, dar inca mai exista fete virgine dupa 20 de ani, asa cum exista si baieti si nu scriu despre tinerii adepti sectelor religioase, la tocilari, la urate, la grase, la prosti, la ciudati in general…asa cum reusim sa ii catalogam pe cei care nu se afla in rand cu un trend anume, cu acei oameni normali. Sunt persoane care n-au considerat necesar sa isi ridice picioarele in sus dupa 18 ani sau inainte de acea varsta. Sunt persoane care nu si-au intemeiat o relatie pe sex, pe curiozitate, pe “fie ce’o fi” sau “trebuie sa vad cum e”.  Sunt persoane care au o temelie morala, fie de ordin religios, fie sunt valori pur si simplu personale peste care n-au trecut sau nu vor trece, indiferent de varsta sau dorinta sau sunt motive/evenimente din viata persoanei respective care au marcat-o.
Cred insa ca iti iubesti mai mult barbatul cand stii ca i te-ai daruit doar lui, ii si ierti mai multe, 😳 poate din acelasi motiv pentru ca, nu-i asa, prima oara conteaza si nu ma refer la “prima oara cu un alt barbat” 😉 El, la randul lui, te iubeste mai mult. Atunci chiar nu conteaza cum sunt altii in pat. E ca si cum cei care folosesc prezervative spun ca sexul fara ele e mai placut. Daca ai face sex doar cu prezervativ nu ai sti diferenta. Putini insa se abtin sa nu vada “cum e si altfel?”

13 thoughts on “doar “ciudatii” sunt virgini?

 1. Azi esti considerat ciudat si daca “indraznestti” sa ai alte gusturi muzicale decat restu’ turmei, asa ca nu ma surprinde deloc preconceptia asta tampita ca daca esti virgin la nu stiu cati ani esti automat un ciudat, retardat, pocait, etc.

 2. Cred ca fiecare trebuie sa incerce inainte de casatorie si altceva! Asa cum cei doi soti trebuie sa faca dragoste inainte de casatorie. Nu mai suntem in Evul Mediu cand cuplurile chiar daca nu se intelegeau stateu impreuna deoarece le era frica de “gura lumii”. Acum lumea divorteaza foarte usor iar a te casatori in necunostinta de cauza poate fi o risipa de sanatate, timp, bani etc.

 3. E foarte indicat sa nu-ti pierzi virginitatea inainte de 17-18 ani, dar nici sa amani momentul prea mult pentru ca viata asta sexuala e ca un fel de sistem de invatzamant. Cand incepi esti la gradinitza, abia invetzi care unde intra, apoi pe masura ce capeti experientza (experientza nu inseamna un numar mai mare de parteneri), treci la scoala, liceu, apoi pe la 30 si ceva de ani, ajungi si la facultate, doctorate alea alea. Daca tu la 25 de ani esti inca la gradinitza si partenerul tau tocmai da BAC-ul, e posibil ca cel putin unul dintre voi sa fie destul de frustrat.
  Apoi treaba cu “e singurul cu care am facut-o si nu-mi pare rau” e valabila daca treaba merge ok. Daca te simti extraordinar de fericita si implinita pe partea sexuala, n-ai niciun motiv sa cauti sa incerci cu altcineva (decat daca vrei tu sa-ti confirme si altcineva ca esti buna la pat).

 4. Unguru: pentru ca mereu lucrurile care sunt diferite atrag asupra lor atentia, fie intr-un mod pozitiv, fie negativ.
  ₤utic : din pacate nu pot sa fiu de acord cu tine. O casatorie daca nu merge, nu e neaparat din cauza sexului, daca presupunem ca ambii si-au inceput viata sexuala dupa acea casatorie sau cel putin unul din ei.
  Aditzu: stii ca exista si genii? 🙂
  Cu siguranta “treaba cu “e singurul cu care am facut-o si nu-mi pare rau” e valabila daca treaba merge ok” este valabila, pentru ca de obicei fetele au regrete dupa primul cu care au facut-o. Nu cred ca e vorba despre confirmare: esti buna sau nu la pat, pentru ca daca n-ai facut-o niciodata pana la el, n-ai cum sa iti dai seama.

  M-a intrebat una din prietene acu’ ceva timp: orgasmul e ala cand…ti se incleasca degetele la picioare asa? Sau care e ?

  So…

 5. Intr-adevar o casatorie nu se destrama neaparat din cauza sexului dar lipsa placerii in timpul actului sexual creeaza frustrari si cel putin unul din parteneri va cauta placerea in alta parte.

 6. nu spune nimeni sa sari din floare in floare tot timpul cu ata mai mult daca esti implicat(a) emotional intr-o relatie. dar daca exista ceva ce ar putea sa va desparta (chiar si sexul) nu crezi ca e mai bine sa sti inainte de casatorie?

 7. Korbu: si daca faceai doar cu prezervativ, iti dadeai seama?

  DianaEmma: multumesc 🙂
  ₤utic: sunt convinsa ca exista oameni care chiar nu se potrivesc din pct de vedere sexual, eu nu ma refer la no sex pana in noaptea nuntii, dar cand te hotarasti sa faci acest pas, sa fii sigur/a ca e ceva f serios, ceva ce duce spre casatorie.

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s