adevarul iubirii voastre (III)

Ma enerveaza situatia asta de a intalni pe cineva, sa ti se para interesant, sa epuizezi toate resursele…exact cum ai citi o carte, cu fiecare pagina iti doresti sa citesti mai mult…sa ajungi la ceea ce se numeste “relatie”: sentimente, implicare, responsabilitate, devotament, fidelitate…si totul sa se opreasca acolo, in cercul acela. In tot acest timp pierd alte ocazii de a intalni pe altcineva, poate o “carte mai buna”, poate chiar un bestseller…La randul lui, pierde poate un “cititor” mai interesat decat mine…

Am incercat sa port aceasta discutie cu Sorin si el m-a intrebat daca vreau sa ne despartim. Nu, nu vreau sa ne despartim. Vreau doar sa inteleaga ca sunt pe la mijlocul “cititului” si nu mai am rabdare sa aflu sfarsitul.

Ma gandesc ca nu mai vreau sa fiu cu el, dar pe de alta parte, daca mi-ar spune maine ca vrea sa ne despartim…as innebuni. Oare cate femei mai gandesc ca mine? Oare de unde aceasta necesitate de a avea pe cineva, de a fi cu cineva pana la nevoia de MAI mult? Unde se opreste acest MAI MULT? As vrea ca toate femeile casatorite, dupa 20 de ani de casnicie, sa scoata cate un volum prin care sa ne spuna: “el mi-a fost de ajuns pentru toata viata” sau ca “toata viata a fost un chin, avand acces la o “biblioteca” intreaga, dar am preferat sa citesc doar cartea sfanta a casniciei” si, de ce nu, “am citit tot ce mi-a cazut la mana, uneori chiar si din anticariate”…

Adevarul iubirii voastre 1 si 2

2 thoughts on “adevarul iubirii voastre (III)

  1. Cred ca acel “MAI MULT” … il gasesti cand nu iti mai doresti nimic, cand orice lucru banal, daca e facut cu “el”, e “just fine”. Daca oamenii sunt intr-o continua schimbare, atunci n-ar trebui sa se plictiseasca prea repede unii de altii :P. Toata treaba e sa se schimbe in directii … compatibile.

  2. well, prietena mea a fost asa odata .. mi-a spus-o direct si m-a intrebat ce putem face; i-am spus sa faca ceea ce considera ca ar fi mai bine pt ea; ne-am despartit pt o perioda scurta de timp, dupa care cred ca a inteles ca poate “mai bine” nu se poate sau ca alta persoana mai potrivita la momentul ala nu este.

    well, si eu intalnesc persoane foarte interesante, care imi acorda atentie si cred ca daca nu ar fi prietena mea, as putea fi cu ele; dar, in viata asta e atat de greu sa gasesti o persoana care sa te iubeasca cu adevarat, si sunt sanse bune ca viitoarea relatie poate sa nu fie ultima, ci doar o alta “floare” ..

    de aceea .. e mai bine sa treci prin dificultati de genul asta, oricat de grele nu ar fi .,,

Împarte o felie de grapefruit :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s